Феноменът Соня Заварчик: Таван на цените у нас и "перестройка" в световен план

Феноменът Соня Заварчик: Таван на цените у нас и "перестройка" в световен план

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София. Заварчик разказва за себе си, че е с необикновена и интересна съдба. Майка ѝ починала, когато била все още невръстно дете, а баща ѝ се оженил повторно. Мащехата ѝ обаче била лош човек, не желаела да се грижи за заварената дъщеря, даже правела опити да я отрови.Така бъдещата гадателка била изпратена в сиропиталище, от което един ден избягала, качила се във влака и без билет стигнала до Рупите. При първата си среща с Ванга открила, че има екстрасенски заложби.

"Чака ни мека, хубава зима. Ще има и кратки застудявания, но те са полезни за природата, за дърветата. 2023-та ще бъде бурна година в политически план. Опитват се наши съюзници да правят чудеса срещу Русия, ще има размирици в световен план. Почва перестройка, ако мога така да се изразя, в целия свят. Ще има малко сътресения, но няма да бъдат чак такива, както в Украйна. Войната там трябва да свърши до август месец. Ще има смяна на територии", пророкува Соня Заварчик.

"Ще се сложи таван на цените. Не виждам еврото да дойде догодина. Българският лев трябва да остане. България ще я има", допълва ясновидката. Тя казва още, че пандемията от коронавирус е отминала и тази зима ще има само обикновени грипове. Може да има някакви ограничения отново, но те няма да бъдат такива, каквито предходните 2 зими, пише "Ретро".

ключови думи:
Соня Заварчик

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април