Лесно йога упражнение за изваяни ръце

Лесно йога упражнение за изваяни ръце

Ръцете често са проблемна област за жените. Е, не колкото коремчето и дупето, но и те често ни карат да се чувстваме недоволни от визията си.

Експертите по женска красота твърдят, че имало две части на тялото, по които най-добре можело да се познае възрастта на една жена – шията и ръцете й.

Не всички обаче сме родени с изящни, дълги и слаби крайници. За да имаме красиви ръце, трябва да се потрудим за тях. Фитнесът е страхотен спорт, но за много хора атмосферата в залата е скучна и тренировките досадни.

Ако все пак искате да постигнете красиви горни крайници с малко усилие, но с постоянство, можете да го направите с помощта на само едно просто йога упражнение.

1. Легнете по корем, подпрете се на предмишниците си и се надигнете на тях. Дръжте главата изправена. Краката трябва да са изпънати и допрени един до друг.

1796615

2. От тази поза стъпете на пръстите на краката си и се надигнете. Тялото ви трябва да е почти успоредно на пода. Главата остава изправена и гледате напред.

1796611

3. Сега надигнете седалището, ползвайки опората на ръцете и краката, докато тялото ви образува приблизително прав ъгъл.

1796613

4. Сега изпънете ръцете в лактите, стремете се гърбът да остане прав. Опората ви трябва да остане само на длани и стъпала.

5. В последната и най-трудна част трябва плавно да спускате ханша си и същевременно да изтласквате главата напред, докато достигнете поза "Г", ползвайки ръцете за основна опора.

1796612

ключови думи:
йога лесно ръце

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април