Да преборим лошото настроение с йогата

Да преборим лошото настроение с йогата

Най-важното

Застигна ли ви есенната депресия. Чувствате ли се подтиснати и в лошо настроение, защото времето е постоянно мрачно и дъждовно. Това е нормално за този период от годината. Но най-добрия начин да се преодолее това лошо настроение е чрез йога. Вижте тези 3 упражнения, които ще ви помогнат да намалите лошото настроение и същевременно ще ви помогнат да подобрите здравината на тялото си и да изгорите ненужните калории. Какво чакате, облечете удобни дрехи и се стягайте!

Мост. Когато сте в лошо настроение е нужно само да дишате дълбоко. Това упражнение ще ви помогне и да забързате пулса на сърцето, което ще ви помогне да придобиете повече енергия. В комбинация с дълбокото дишане, вие ще се почувствате по-добре и ще забравите за лошото настроение и отпадането.
1389721health.com
Челна стойка. Подпрете се на главата и ръцете си и си вдигнете тялото на горе. Това ще ви помогне на мозъка да се ороси с кръв, което ще му помогне да функционира по-добре. Това от своя страна ще ви помогне да преборите лошото настроение и липсата на енергия, породени от лошото време на вън.
1389719health.com
Врана. Подпрете се само на ръцете и си вдигнете тялото, както е показано на снимката. Тази поза ще ви помогне да счупите стереотипите и ще се почувствате по-добре и със самочувствие. Придобитата увереност пък ще ви помогне да преборите негативното мислене, свързано с лошото време и отиващото си лято.

1389720health.com

Вижте още: Йога за добър сън.

Вижте още: Йога за енергия.

Вижте още: Йога пози за намаляване на стреса.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април