Още 3 известни дупета в клинчета

Преценете сами дали са секси или не
Още 3 известни дупета в клинчета

Клинът изживява златните си времена в модата, няма майтап. Особено покрай бума на туниките, с които той безпроблемно може да се съчетае. Къс, дълъг, ежедневен, "официален", цветен, "безцветен", няма значение! Факт е, че е завзел гардероба на съвременната жена и няма намерение скоро да слиза от пиедестала.

Нещо повече, напоследък редица звездни дами предпочитат да носят легингс не само в тренировката, но и в ежедневието си. Изглежда холивудските мацки харесват начина, по който долната дреха подчертава и "стяга" дупетата им, о, да!

Вече ви показахме няколко известни красавици в клинчета, ето ви следващата порция:

София Вергара

Въпреки че мрази тренировките, невероятната Вергара не оставя фигурата си без надзор. Ето защо актрисата изглежда ослепително, в тип-топ форма, дори и на 40. И, да, спокойно може да носи дрехи, прилепнали по тялото. Очевидно София смята клина за едно от най-удобните облекла по време на дълго пътуване. И има защо.

983378Hollywood Tuna

Емили Блънт

Британската актриса си ни е фитнес пример за подражание открай време, затова няма много-много какво още да кажем за нея. Емили изглежда супер в легингс (дупето ѝ също), макар че предпочитаме повече да я виждаме във вечерна рокля. 

983372Hollywood Tuna

Кейти Пери

Кейти е пич, в добрия смисъл на думата :) Харесваме я като жена, обожаваме музиката ѝ и определено ни радва, когато е облечена с тесни спортни дрехи.

983374

Звездният прах не ви стига? Тогава заповядайте във фейсбук, там го произвеждаме по по много и ще ви дадем допълнително, ако желаете. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април