Мадона се застъпи за Били Айлиш

Мадона се застъпи за Били Айлиш

Напоследък Били Айлиш се опитва да промени доста стила си. Не на пеене, разбира се, а на обличане.

Широките дрехи вече все по-често биват замествани от такива, които определено показват повече плът. Айлиш реши да смени и цвета на косата си, като остави в миналото (поне засега) зеленото и се довери на русото.

Цялата тази промяна в изпълнителката може и да не се струва кой знае колко голяма за някои от феновете ѝ, но пък за друга си е, тъй като 19-годишната Били Айлиш вече среща критики в социалните мрежи.

Но може да е спокойна, защото зад гърба ѝ ще бъде не кой да е, а Мадона. Пред списание "Ел” Кралицата на попа казва, че все още живеем в секситски свят, в който жените биват поставяни в категории. Според Мадона, или в категорията на девствениците, или в тази на развратниците. Изпълнителката изтъква факта, че Били Айлиш е стартирала кариерата си, без да използва по какъвто и да е начин тялото си, което е похвално.

"Жените трябва да могат да изразяват себе си както си поискат. Ако Били беше мъж, никой нямаше да обърне внимание на всичко това."

Мадона смята, че ако мъж започне кариерата си, обличайки се в костюми, но след известно време реши да смени тотално стила и да заприлича на Мик Джагър, никой няма да каже и дума по въпроса.

 

ключови думи:
Били Айлиш Мадона

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април