Люси Иларионов пак счупи кантара, слага си "катинар" на устата

Люси Иларионов пак счупи кантара, слага си "катинар" на устата

Режисьорът Люси Иларионов отново е възвърнал старите си килограми и тежи около 150 кг, стана ясно от последния му видеоклип към дуета му с Ани Хоанг "Обичам те завинаги". Макар че рядко влиза в кадър и още по-рядко в цял ръст, Люси видимо е нашишкавял, пише "Уикенд". Иларионов от доста години води безуспешна битка с излишното тегло.

Преди години любимият на Ани Хоанг успя да свали внушителните 76 килограма. Така, след операция на стомаха, от 182 падна до 106 кг, но вече си е върнал старите габарити. През пролетта на 2016 г. Люси се подложи на операция за изрязване на корема в Анкара, Турция.

 "Аз съм човек на крайностите. Избрах изрязване на стомаха или голяма част от стомаха, така че да стане като право черво. Пластичният хирург ми обясни, че понеже стомахът е мускул, дори да бъде изрязан изцяло, с времето червото се уголемява леко и пак се оформя като стомах, но малък”, разясни тогава режисьорът, който даде 10 000 евро за операцията.

Постепенно Иларионов е наддал около 50 кг и днес отново е доста едър. Той обаче е все така подвижен, става ясно от танцувалните му движения в клипа.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април