Диета и тренировъчен план на Джейми Алекзандър

Тайните на красивата актриса!
Диета и тренировъчен план на Джейми Алекзандър

Джейми Алекзандър е от младите, талантливи и изключително красиви актриси, които определено могат да се похвалят и с широка популярност. Нейната звезда изгрява с телевизионния сериал Kyle XY (2006-2009) и филмите Thor (2011) и продължението му Thor: The Dark World (2013). Тя и сега печели симпатиите на хиляди фенове с участието си в друг телевизионен сериал Blindspot (2015- Present).

Определено можем да кажем, че Джейми се радва на отлична спортна и секси фигура, за която благородно можем да ѝ завидим. Тя е сред звездите, които отделят огромна част от времето си в грижи за тялото и следва специална диета.

Съвсем наскоро в интервю актрисата сподели, че най-силният стимул за поддържането на отлична ѝ форма е работата. Програмата ѝ е до такава степен запълнена, че ѝ се налага да планира храненето си със седмица напред, защото само по този начин може да изглежда добре и да има енергия за всекидневните си отговорности.

1576459Blindspot in 2015

Разбира се красавицата разполага и с подкрепата на нейната приятелка и дубльорка Ky Furneaux, която понякога готви за Джейми, за да може тя да разполага с достатъчно време за тренировки и работа.

Актрисата е споделяла не веднъж, че има слабост към прясно изпечените шоколадови и хрупкави бисквитки, но рядко си позволява тази своя слабост. Нейната философия е, че здравословното хранене трябва да бъде част от начина на живот на всеки без да се приема тази отговорност непременно като скучна и досадна.

Тренировъчен план

Рутинната тренировка на дивата включва работа върху гъвкавостта, силата и издържливостта. Тя е сред почитателките на тренировките със собствено тегло, за да може да се справя адекватно с текущата си роля във филма Blindspot. Физическата ѝ подготовка е на изключително високо ниво, за което се грижат собствените ѝ треньори.

Звездата също така обича да изпълнява сама каскадите във филма, особено ако не се изисква компетенцията и уменията на професионален дубльор като на Ky Furneaux.

1576460 New York Post Newspaper in September 2015
Диетичен план

Диетата на звездата не е перфектна, но очевидно работи добре за нея.

Сутрин актрисата започва с една единствена чаша кафе с бадемово мляко, след което залага на протеинов шейк, който съдържа 2 чаши бадемово мляко и 1 лъжица веган протеин с вкус на ванилия.

На обяд тя залага на храна богата на протеини. Например, един неин обяд изглежда така: 2 бъркани яйца, с гъби, сирене, песто и спанак. Това ястие комбинира с царевична веганска тортиля.

За вечеря Джейми включва и зеленчуци към протеините. Например, една нейна вечеря изглежда така: сьомга с чаша броколи, половин чаша зелен фасул и половин чаша моркови приготвени на пара.

През целият ден изпива най-малко 3 литра вода, но също така има и множество малки закуски като плодове, 2 чаши салата от рукола подправена със зехтин, хималайска сол и пармезан, сурови бадеми, шоколадова хрупкава бисквита, 1 чаша зеленчуци от целина, краставица и зеле с хумус.

За Джейми малките закуски са повече от необходимост, тъй като по този начин може да поддържа енергийния си баланс между снимането на отделните сцени.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април