ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ - тренировки

ДЖЕЙСЪН СТЕЙТЪМ - тренировки

1731996

Създайте си отношение към спорта

Тренировката на Стейтъм започва преди фитнеса. Той обича да ходи пеша до залата, или най малкото да се разхожда преди да влезе. Както казва: "Имам сериозно отношение към спорта и тялото си"

"Някой хора просто не разбират какво правят. Когато отиваш да тренират, тогава отиди и тренирай. Не се лъжете, че ходите на фитнес, киснете по два часа и се чешете. Тялото е като динамит, тренирайте здраво, ако искате да избухвате. По-добре 40 минути интензивна тренировка, отколкото 2 часа лигавене в финес залата."

 Придобийте умения чрез много потене

Джейсън Стейтъм е огромен фен на бойните изкуства. Малка тренировка на круша, въже или други спортни принадлежности ще загреят мускулите ви. Няколко ритника, малко юмруци, малко бокс, тичане с тежести, всичкото това за 10-20 минути, докато усетите, че мускулите ви загрети и готови за тежка тренировка. Само така можете са станете корав и силен.

 Тренировка извън фитнеса

Стейтъм отделя 20 минути от деня си за тренировка извън фитнеса. Това му помага освен за тялото, но и за ума. Независимо къде се намирате, дали в стая, дали в хотел, дали в парка, няколко размахвания на ръцете и ритник във въздуха, ще изчистят ума ви и ще ви дадат енергия. Тялото се нуждае от тези двайсет минути, всеки ден. Пробвайте и ще се убедите сами.

 Обогатявайте се

Приятел на Стейтъм, който бил спринтьор, предизвикал Стейтъм на маратон. Джейсън се справил, въпреки, че нямал много голям тренинг в тичането, но въпреки това бил в добра форма. След това върнал услугата, като предизвикал приятеля си, да прави коремни преси. Тъй като актьора правел по 500 на ден, приятелят му загубил в това предизвикателство. След няколко дни тренировка успял да ги направи. След това думите му били. "Направо съм като вулкан, енергия и сила." Съветът на Стейтъм е да се обогатявате. Тичане, плуване, тежести, скачане, всичко. И ако имате приятели спортисти, надъхвайте се взаймно.

 Използвайте собствената си тежест

Ако искате здравина и релеф, разчитайте на тежестта си. Така ще станете по бърз и ще се оформите съразмерно. Скачане на въже, клякания, набирания, лицеви опори. Не ви трябва маса. Не е много красиво да видите човек висок 1,70, да тежи 100 килограма и да е като кубче в тялото. Първо вие сте по-бърз от него, второ сте по-силен и трето сте по-издръжлив. Сами си помислете от кой тип искате да бъдете. Да тренирате със собствената си тежест, или да се претоварвате и да правите тромаво тяло, като вдигате прекалено много. Допълнителната тежест е полезна, когато е в малки количества.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април