Без грим, с напукани устни и по дънки: Лейди Гага разплака Dolby Theatre на "Оскари"-те (ВИДЕО)

Без грим, с напукани устни и по дънки: Лейди Гага разплака Dolby Theatre на "Оскари"-те (ВИДЕО)

"Това е дълбоко лична песен за мен", започна тя. "Мисля, че всички ние се нуждаем един от друг. Нуждаем се от много любов, за да преминем през този живот. Всички имаме нужда от герой понякога - герои има навсякъде около нас на невзрачни места. Но може би ще откриете, че можете да бъдете свой собствен герой, дори и да се чувствате разбити отвътре".

Естественият непринуден вид на Гага беше в поразителен контраст с нейния бляскав ансамбъл на червения килим. Преди церемонията тя привлече вниманието с рокля на Versace, която беше моделирана от супермодела Джиджи Хадид по време на неотдавнашното дефиле на марката за сезон есен/зима 2023 г. в Лос Анджелис.

Роклята имаше мрежест корсет с дълги ръкави и корсетни панели, които плавно преминаваха в пола с ниска талия, разкриваща фигурата ѝ.

Тя също така беше с прибрана назад прическа, диамантено колие, лъскави червени устни и опушен грим.

Номинацията на изпълнителката на "Poker Face" е четвъртото ѝ признание от Академията. Въпреки че не спечели трофея тази година, преди това тя грабна "Оскар" в тази категория през 2019 г. за "Shallow", която беше включена в римейка на "Роди се звезда" от 2018 г. с участието на Брадли Купър.

Първоначално не беше планирано Гага да изпълни "Hold My Hand" по време на церемонията в неделя. Преди това продуцентът на "Оскарите" Глен Вайс разкри по време на пресконференция, че конфликт в графика поради участието на Гага в продължението на "Жокера" - Folie à Deux, не ѝ е позволил да бъде на разположение.

"Имаме чудесни отношения с Лейди Гага, но в момента тя е по средата на снимките на филм, а тук ние почитаме филмовата индустрия и това, което е необходимо, за да се направи филм", каза Вайс. "След куп разговори не ни се стори, че тя може да направи изпълнение от калибъра, на който сме свикнали с нея, на който тя е свикнала."

Вайс продължава: "Така че тя няма да се представи в шоуто. Всичко това обаче е разбираемо, тъй като тя работи върху филм, и ние напълно разбираме, че това е приоритет в този бизнес, особено когато почитаме филми."

Множество медии потвърдиха часове преди церемонията в неделя, че Гага всъщност ще излезе на сцената на Dolby Theatre в Лос Анджелис, за да изпълни "Hold My Hand".

ключови думи:
Лейди Гага

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април