Една звезда, която не сбърка с пластичната хирургия

Дебра от "Всички обичат Реймънд"
Една звезда, която не сбърка с пластичната хирургия

Преди известно време ви показахме какво е сторила с лицето си певицата Юля, която придоби световна слава като част от група Тату. Днес продължаваме с още от световните знаменитости, които са лягали под ножа от суета.

Звездата, която изигра ролята на Дебра в популярния ситком "Всички обичат Реймънд", не крие, че се е подложила на няколко пластични операции, за да се харесва повече. Феновете на сериала може би помнят, че актрисата изглежда доста по-добре в последните сезони на комедийната поредица, отколкото в нейното начало.

Патриша е майка на четири деца и това неминуемо се е отразило на фигурата й. Тя признава, че си е правила операция за повдигане на гърдите и липосукция на корема. Ето какво казва актрисата за причините да вземе това решение:

"Суета! Това е. Суета. Претърпях четири цезарови сечения и коремът ми приличаше на картата на света. Гърдите ми изглеждаха ужасно след толкова много бебета. Сега мога да нося роклите, които исках преди, без да се притеснявам."

Хийтън е на 55 години днес, но изглежда значително по-млада, въпреки четирите си деца. Вижте нейни снимки в галерията ни. Поздравяваме я за страхотния външен вид и съветваме знаменитостите, които прибягват до ножа, да вземат пример от нея и да не прекаляват твърде много.

Още много има на https://www.facebook.com/FitWell.bg.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април