Вижте какво да направите в кухнята да спрете напълняването

Вижте какво да направите в кухнята да спрете напълняването

Ако искате да спрете напълняването и дори да започнете да отслабвате трябва да промените начина си на живот. До болка ви е познато, че трябва да се храните здравословно и да тренирате. Сега ще обърнем внимание на няколко лесни трика в кухнята, които ще ви помогнат в това трудно начинание.

Направете зеленчуците леснодостъпни. Сигурно сте свикнали до вас винаги да има пакетче чипс или солети, за да можете по-лесно да го вземете. Заменете го със зеленчуци и така когато леко огладнеете, ще хапнете полезни плодове и зеленчуци, а не неполезния чипс.

Направете голяма салата. Когато сядате да се храните със семейството, направете голяма салата. По този начин вие ще се заситите повече с нея и ще ядете по-малко от основното ястие.

Замразете плодове и зеленчуци. Това не само ще ви спести пари, но и ще ви помогне да имате всичко необходимо под ръка, когато решите да се храните здравословно.

Премахнете нездравословната храна. Не складирайте всички нездравословни храни в хладилника или в някой шкаф а не им позволявайте да припарят до дома ви. Все пак ако ви се преяде нещо е по-лесно да отидете до хладилника, от колкото до магазина.

Използвайте по-малки чинии. Това ще ви помогне да намалите порциите. Подсъзнателно ще спрете да се храните прекалено много, когато имате малки чинии. Така ще можете да намалите храната, която приемате и да започнете битката с теглото.

Не слагайте ястието на масата. Когато си сипете в чинията ястието, не го оставяйте на масата, защото по този начин подсъзнателно ще си сипете още, а ако е далеч от вас може да не си сложите още от него.

Вижте още: 8 хрни за плосък корем.

Вижте още: Диета без издънки.

Вижте още: Диета, която ще ви помогне да свалите 3 килограма за 3 седмици.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април