В парка. От въздуха

Един чуден фотографски проект, който показва, че градският релакс е възможен
В парка. От въздуха

Най-важното

За да не се разсърдите обаче, ето тук ви подаряваме и няколко плажни гледни отвисоко :) 

Признаваме си, че ако имахме избор, още сега бихме забегнали за някое пусто и самотно кътче, да се скрием от цивилизацията и да се отдадем на пълен релакс. Но, уви, шансовете ни за подобно развитие на ситуацията са нулеви.

Е, добре, де, в града не е чак толкова лошо. Даже съвсем не е. И тук има възможности за приятна почивка. В парка, например. Макар и пренаселени, зелените площи в София, където живеем, съвсем не са малко. Готини полянки има за всички, а няколкочасовото мързелуване на тях е гарантирано и препоръчително.

Та, мисълта ни е, че няма защо да съжалявате, че не сте вече на морето (ако съжалявате). Сигурни сме, че и това лято ще се "наплажувате" на макс. Докато сте в ърбън действителността обаче, възползвайте се от "бонусите", които ви предлага тя, защото има такива, колкото и да ни ви се вярва.

А за да ви надъхаме да отскочите до близкия парк, ще ви поканим в следващите редове, за да разгледате една чудесна фото поредица, дело на Gray Malin. На кадрите ще видите няколко от най-известните паркове в Чикаго и в Ню Йорк, ама снимани отгоре:

967708honestlywtf

967705honestlywtf

967709honestlywtf

967707honestlywtf

Готина работа, нали? А ако ви трябват още идеи за релакс при ограничени ресурси, заповядайте във фейсбук и ще си поговорим по темата.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май