Как седем кинозвезди качват и свалят тегло

Подготовката за роли изисква жертви!
Как седем кинозвезди качват и свалят тегло

Кинозвездите са звезди най-вече заради добрата си външност. Какво им струва да изглеждат добре?

Отговорът е: многото тренировки и правилните диети помагат на актьорите да овладеят до съвършенство контролираното отслабване и напълняване.

Тренировките им съдържат много повече трикове от тези на обикновените хора. Нека погледнем няколко от звездите и техните методи.


Том Ханкс в "Castaway"

Въпреки, че Том Ханкс се е превъплъщавал в многобройни характери през дългата си кариера, най-голямата промяна в образа му е тази в "Castaway". Според Entertainment Weekly,  на Том Ханкс са му липсвали най-вече пържените картофи, докато е отслабнал с почти 25 килограма за ролята.  Това не е шега - той отслабва от 102 кг до 77 кг докато е снимал "Castaway".


Чарлийз Терон в "Monster"

Според интервю в "Guerilla Traveller", Чарлийз Терон е напълняла с 13.6 кг за ролята си във филма. Тя играе ролята на проститутка, превърнала се в серийна убийца и за да достигне нужното тегло се е тъпкала с бърза храна. Започнала е с Krispy Creme понички, но след време й омръзнали. Тогава започнала с картофен чипс и той много й харесал. Усилията й се възнаградили - с тази роля тя печели Оскар за най-добра актриса. Тя отслабнала веднага след приключване на снимките.


Кристиян Бейл в "BatmanBegins"

Точно, когато е отслабнал до 55 гк за ролята си в "The Machinist" през 2004, той получава шанса да изиграе ролята на Батман в "Batman Begins". За два месеца актоьорът от Уелс качва невероятните 27 кг! Той постига това с високовъглехидратна диета от хляб и тестени храни. През следващите три месеца той качва още 17.5 кг, за да достигне почти 100 кг! Диетата му е от зеленчуци на пара, риба тон и пиле, заедно с изтощителни тренировки, включващи тричасови пробези и вдигане на тежести.


Натали Портман в "BlackSwan"

Актрисата с американско и израелско гражданство сваля 9 кг с диета от моркови и бадеми, за да изиграе балерината във филма. Портман вече е била доста слаба, но е трябвало да тренира 5 до 8 часа дневно, за да придобие кондицията, нужна за ролята. В интервю с Entertainment Weekly тя разкрива, че е имало нощи, в които е смятала, че ще умре. Веднага след завършване на филма е включила въглехидрати в диетата си и недълго след това обяви бременността си.


Том Харди в The Dark Knight Rises"

Помните ли Бейн - мускулестия убиец във филма? Том Харди изиграва ролята след като е качил 13,5 кг. Въпреки, че първоначално той е искал да да стигне до около 90 кг, той спира на 92. Феновете са искали Бейн да е много по солиден, но Харди е приел критиките не толкова на сериозно. Според него е било доста трудно да изгради характера на известна фигура като Бейн от култовата серия.


Рене Зелуегър в "Bridge Jones' Diary", "Chicago and Bridget Jones"

Красавицата е качила и свалила около 10 кг за различните си роли. За напълняването си американката е приемала около 4000 калории дневно.


Джордж Клуни в "Syriana"

Клуни напълнява с над 15кг за тази роля. Въпреки, че не се е наслаждавал на напълняването си, професионалистът си е свършил работата. Най-тежко му се е отразила невъзможността да тренира. 


Всички тези кинозвезди са качили и свалили тегло за да влязат в кожите на героите си. Вие също можете да свалите или качите килограми за достигане на перфектното си тегло. Всичко зависи от волята ви.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април