Умей да съблазняваш

Един начин, който ще ти хареса
Умей да съблазняваш

Лесно ли успявате да изкусите половинката си/човека, за когото копнеете? Какви трикове използвате? Всеки си има своите тайни оръжия, но понякога е нужна малко повечко изобретателност.

Тя може да се прояви по различни начини, но идеята тук е да накарате обекта на своите желания да изпие една вкусна отвара и ще е ваш (независимо дали е от мъжки или женски пол). Можете да не споменавате точно каква е поднесената напитка, а да си измислите нещо – например, че така баба ви приготвя млякото и много ви допада.

Горепосочената любовна отвара, предразполагаща интимната атмосфера изисква следните продукти: ½ кг прясно мляко, 1 ч. л. какаово масло, 2-3 с. л. мед, 100 г ситно нарязани фурми без костилки, няколко стръка шафран, шепа венчелистчета от роза, шепа бадеми. И така, време е любовта да започне да кипи... в тенджерата.

Кипнете млякото на бавен огън и добавете към него шафрана, розовите цветчета, ситно нарязаните фурми, бадемите и какаовото масло. Сместа се вари, като се разбърква до момента, в който шафранът набъбне и еликсирът придобие розов цвят. Свалете от огъня и добавете меда. Сега има два варианта: да се прецеди отварата или да се разбърка с миксер, за да останат полезните вещества. Сипва се в две красиви чаши и се споделя с любимия човек.

Хареса ли ви? Какъв беше ефектът, ни подшушнете във фейсбук.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април