Тази тибетска напитка пречиства кръвта

Тази тибетска напитка пречиства кръвта

Тази здравословна диета от Тибет може да ви помогне да прочистите кръвта от токсините. Така ще намалите риска от много опасни заболявания, включително мозъчен удар и инфаркт.

Как се прави? В продължение на 25 дни се пият 1-2 чаши от предварително приготвена напитка. Пият се сутрин и винаги на гладно. 

Ето как да си приготвите напитката:

300 г лук и 1 кг лимони се нарязват на малки кубчета, слагат се в 1.5 литра кипяща вода. Оставят се под капак за 15 минути.

Според резултатите от различни изследвания, лукът и лимонът действат превантивно срещу различни видове рак, подсилват имунната система  и ни енергизират. 

Лимоните са богати на цитронова киселина, която стимулира стомашните сокове, а освен това намалява производството на кръвна захар. Помагат и при стрес. Пектинът в цитрусите потиска апетита и създава усещане за ситост в продължение на 4 часа след приема. Разбира се, голям помощник при храносмилането е и намиращия се в лимоните витамин С. 

Лукът помага срещу остеоартрит и подмладява. Различните полезни вещества в него активизират и подмладяват клетките. 

Ако искате да повторите тази здравословна диета, трябва да изчакате най-малко 10 дни. Разбира се, добре е предварително да се консултирате с личния си лекар. 

Добре е по време на диетата на ограничите приема на алкохол, тестени изделия и месо. 

ключови думи:
тибетска напитка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май