Събуди се с... О, Боже!

7-пластов сандвич със 7 различни вида месо
Събуди се с... О, Боже!

Какво му е доброто на утрото, в което не можеш да се наядеш като хората? Абсолютно нищо! Неслучайно аз и още няколко милиарда души отиваме на работа в онова особено настроение, което не може да се нарече "ужасно" просто, защото полагаме усилия да не крещим на колегите.

Не ме разбирайте погрешно – рядко пропускам закуската. Просто въпросното хранене почти никога не отговаря на очакванията ми за външен вид, обем, калорийна стойност и съдържание на месо и яйца. Причините за това могат да бъдат описани с две липси – на време и на финанси.

Ето защо може да се каже, че обичам и същевременно мразя лицето Ник, което списва сайта DudeFoods. Преди по-малко от седмица той се събужда с чувството, с което аз трябва да живея непрекъснато, и решава да си направи нещо по-така. За щастие се оказва, че в хладилника му има точно седем вида месо – бекон, пуешки бекон (това е Америка, все пак), шунка, пуешко филе, наденица, пуешка наденица и канадски бекон. За допълнение с помощта на формичка Ник изпържва седем пухкави и перфектно кръгли яйца и започва своеобразния градеж: кръгла филийка хляб, месце, яйце, кръгла филийка хляб, месце, яйце и така общо седем пъти. Помежду пъха и някой друг резен домат или листо спанак в името на здравословното хранене. След това денят му преминава в разцъкване на конзолни игри и гледане на филми.

786257DudeFoods

Сега като се замисля май само го мразя!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април