Парола: коледни сладки

Вкусни и красиви
Парола: коледни сладки

Ще ме извините, но вече съм на празнична вълна съвсем. Остават ми, всичко на всичко, само два работни дни и нямам никакво търпение да се потопя в предстоящата серия от хубави мигове, споделени с любими хора.

Едно от нещата, които задължително ще направя съвсем скоро, например, е да си приготвя вкусни коледни сладки в прилични количества. Защо? Ами, същите ще изпълнят дома ми с приятния си аромат и допълнително ще допринесат за страхотното ми настроение.

Всъщност, да си призная честно, още се чудя какви точно захарни изкушения да си спретна. Изборът е толкова голям! В крайна сметка, мисля да се огранича до следните няколко предложения:

Меденки: обожавам ги най-вече заради влудяващата комбинация от мед и канела, която предоставят. А слепени с подходящия (по възможност, домашно приготвен) мармалад, носят истинско удоволствие.

Парижки макарон: харесвам го, защото може за части от секундата да ме накара да си представя, че съм във Франция – страната, в която съм влюбена до уши.

Коледни курабийки: къде без тях, а? Ако се украсят пък, стават още по-страхотни и създават супер настроение.

Немски сладки с джинджифил и шоколад: толкова са красиви на външен вид, че на човек дори му става тъжно да ги похапва :)

Ето това е арсеналът ми от изкушения. Направете си ги и вие, няма да съжалявате! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май