Купички... ама от шоколад!

Малеееее...
Купички... ама от шоколад!

Честно, намира ли се нормална личност, чиито колене да остават неразтреперени при споменаването на заклинанието "шоколад"? Така си и мислехме. Слушайте сега внимателно, защото специално за вас се промъкнахме на горния етаж и отмъкнахме един супер готин трик от най-нежното помещение в сградата – редакцията на Jenite.bg.

Вече сте разбрали, че става дума за шоколадови купички. В тях, разбира се, можете да сервирате каквото ви душа пожелае – от шоколадова супа, до шоколадови кюфтета – и никой не може да ви спре. Ние лично бихме заложили на по-тежки плодови салати със заквасена сметана или пък просто нарязани наедро плодове с кокосови стърготини. Но не се оставяйте да ви манипулираме, ами четете по същество.

Нуждаете се от хубав шоколад, най-добре натурален. Нуждаете се и от няколко малки балона, както и от нещо остро, което да приложите към балоните ама след малко. Надуйте балоните, като преценете предварително дали големината им отговаря на очаквания размер на купичките. Ако сте доволни от резултата, продължете нататък с разтапянето на шоколада.

Това може да стане по два начина: на водна баня с мляко или в микровълновата за не повече от минута и половина, отново с малко прясно мляко. Впоследствие трябва единствено да топнете широката част на балоните в разтопения шоколад и да се абстрахирате от съществуването им за няколко минути.823690

След това идва ред на забавната част – пукането. За него си знаете как се прави, не? Ето ви ги и купичките! Постъпете с тях целенасочено и безкомпромисно. И не прекалявайте, ако ви е по силите.  823688

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май