Как отслабна Анджелина след раждането на три деца

Звездата и нейната специална зеленчуково-рибна диета
Как отслабна Анджелина след раждането на три деца

Ако трябва да сме искрени, напоследък Анджелина Джоли е всичко друго, но не и модел за подражание, що се отнася до фигурата й. Пищната по презумпция актриса последната една година буквално се стопи, заради което често започна да бъде оприличавана на "ходещ скелет".

Много се изписа около тази й метаморфоза, а като възможни причини се появиха хиляди теории – от твърдението, че звездата поемала не повече от 600 калории на ден, до слуховете за емоционалната й и психическа преумора, която няма как да не окаже влияние на здравословния й вид. Каква е истината обаче, бихме могли само да гадаем.

Тези неизвестни отнасяме към настоящето, но всъщност, бихме искали да ви върнем към момента, когато Анджи тъкмо бе родила близнаци. Тя се възстанови за толкова кратко време от неизбежните килограми, които натрупва всяка бъдеща майка, че на много хора чак не им се вярваше. И тъй като сме на тема "майки с божествени тела", нека ви разкрием тайната на една от най-красивите в света.

Тя се заключава в една ключова хранителна комбинация: органични зеленчуци и омега-3 мастни киселини. Според приближени на звездата, нейното постродилно меню се състояло предимно от органична сьомга, домати, кафяв хляб и зелени подправки за закуска. Вечерята и обядът пък включвали скумрия или риба тон на скара със салата от кресон (известен още като поточарка), спанак и домати.

Според редица диетолози, това меню е перфектното съчетание от протеини, "добри" мазнини и всички витамини и антиоксиданти, които съдържат червените и зелените зеленчуци.

Разбира се, въпросната диета е подходяща по-скоро за скоростно отслабване и поради тази причина не е особено препоръчително да я превръщате в ежедневен хранителен план. Ако сте решили да отслабвате, е по-добре да съчетаете диетата си с повече физическа активност.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 20.07.2012 | 20:26
    Хайде стига глупости.Анджелина Джоли има достатъчно пари да си позволи отглеждането на толкова деца и същевременно да ползва услугите на готвачи, фитнес инструктори и диетолози.Да си позволи качество на консумираната от нея и семейството и храна, за което сигурно 90процента от българските майки могат само да мечтаят.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април