4 храни, които ви подуват

4 храни, които ви подуват

Още по темата

Ако искате да имате перфектната коремна преса и да намалите коремните мазнини, трябва да избягвате тези храни. Те ви подуват и ви карат да чувствате тежест в стомаха ви.

Газирани напитки. Въздухът, който се съдържа в газираните напитки предизвиква газове в стомаха ви, сочи проучване на университета в Илинойс, САЩ. Това неприятно подуване преминава след няколко часа и вие отново се чувствате както преди.

Сладки десерти. Тези храни подуват стомаха ви, защото те се смилат трудно от стомаха ви. Според изследване на университета в Илинойс, ако изядете 5 десертчета (шоколади, вафли, бонбони и др) през деня са необходими 2 дена да премахнете подуването от тях.

Броколи и зеле. Тези зеленчуци са полезни, защото имат много хранителни вещества, но те карат стомаха ви да се подуе. Това се дължи на голямото съдържание на фибри. Подобно на газираните напитки, 1 ден след приемането на тези зеленчуци, подуването ще спадне.

Млечни храни. Те са богати на лактоза, която кара стомаха ви да се подуе. Те много трудно се разграждат и ако прекалявате с тях, коремът ви ще стои повече време подут.

Вижте още: 10 супрехрани, които трябва да употребявате.

 

Прочетете за чудните сили на бананите ТУК.

 

Прочетете за функциите на лимона ТУК.

 

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
корем пдуване храни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май