4 рецепти за смутита, подходящи за трениращи

4 рецепти за смутита, подходящи за трениращи

Най-важното

Когато тренирате се нуждаете от течности, витамини и хранителни вещества. Ако си мислите, че няма как да приемете и 3-те неща на веднъж, лъжите се. Смутитата ще ви дадат всички важни неща, които ви трябват за тренировка.

1. Боровинково смути. Това смути е богато на антиоксиданти и ви дава прилив на енергия. Това ще ви помогне да отпуснете мускулите си след тренировка, да ги възстановите и да намалите вероятностите от травми. Рецепта: 1 купа боровинки (може и замразени), 1/2 купа йогурт, 1/2 купа бадемово мляко (може и обикновено), 1/4 купа сок от нар, 2 супени лъжици мед.
1364269health.com
2. Смути от диня. Това е идеалното предложение за лятото. Това смути не само ще ви хидратира, но ще помогне на мускулите ви да се отпуснат за следващия ден на тежки тренировки. Рецепта: 1 купа нарязана диня, 1/2 купа нарязан пъпеш, 1/2 краставица, сок от четвърт лимон.
1364267health.com
3. Ананасово смути. Това смути ще спре възпалителните процеси в мускулите, което ще намали вероятността от травми. Рецепта: 1 купа ананас (може и замразен), 1/2 купа спанак, 3/4 чаша сок от портокал, мляко.
1364270health.com
4. Смути с череша и ванилия. Това смути ще ви набави полезни мазнини, които ще подобрят работата на сърцето. Черешите ще помогнат да спите по-добре, което ви дава енергия не само за тренировка, но и за всичко. Рецепта: 1 купа череши (може и замразени), 1 купа йогурт, екстракт от ванилия, ванилово бадемово мляко.

Вижте още: Ягодово смути.
Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май