3 съвета за винаги вкусни забулени яйца

Фасулска работа, ей!
3 съвета за винаги вкусни забулени яйца

Обичате ли да "забулвате" яйцата? А, не знаете как!

Тогава бързо се върнете в ей този материал и ще се научите.

Междувременно, ще побързам да ви дам още три адски полезни препоръки за приготвянето на въпросния специалитет.

 

Първо.

По възможност, използвайте максимално пресни яйца. Защото, както се досещате, полученият резултат ще е по-добър. Най-малкото, белтъците им няма да станат на каша и да се "разложат" като зомбита при термичната обработка.

Второ.

Не забулвайте "неродените деца на кокошките" в твърде много вода. И малко прозрачна течност ще им стигне, за да станат уникално вкусни. Нещо повече, така ще предотвратите възможността те да се "плацикат" беззащитни в тенджерата. Или пък да потънат мъченически на дъното ѝ.

Трето.

Много е важно да загреете водата на висока температура. Колкото по-бързо започне да бълбука тя, толкова по-добре. После намалете огъня съвсем и действайте.

Е, почти наближи време за обяд :)

Вече знаете какво ястие да си спретнете. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май