10 храни за идеалната преса

10 храни за идеалната преса

Най-важното

Ако искате да направите перфектната коремна преса, тези храни са идеалните за вас.

1. Йогурт. Той е перфектното леко похапване през деня. Преди тренировка той ви дава сили, а не натрупва мазнини по коремчето ви.

2. Боровинки. Те имат ниско съдържание на захар и са богати на антиоксиданти. Това ги прави идеалната храна за вашата преса. Те поддържат нивото на захар в кръвта ви и предотвратяват подуването на корема. Прочетете още за полезните свойства на боровинките ТУК.

3. Яйца. Въпреки че съдържат високи нива на мазнини, те са полезни за вашата преса. Но те имат високо съдържание на протеини и аминокиселини.

4. Ядки. Те са богати на мазнини, но умереното им използване подпомагат за загубата на тегло. Най-видно се усеща в корема, като той се смалява.

5. Риба. Благодарение на омега-3 киселините, рибите забързват вашия метаболизъм и подобряват функцията на вашия стомах.

6. Соя. Те съдържат фибри, протеини и антиоксиданти. Соята във всичките си форми е полезна за вашия стомах и помагат за поддържането на вашата преса. Прочетете за митовете за соята, които не са верни ТУК.

7. Ябълки. Тя е един от най-полезните плодове, който можете да ядете всеки ден. 1 ябълка съдържа 5 грама фибри и пектин, който е натурален горител на мазнини.

8. Зелена салата. Тази салата е идеалната за вашата преса - айсберг, маруля, зеле и други такива зеленчуци могат да се включат в тази салата.

9. Киноа. 1 купа съдържа 11 грама протеин и 5 грама фибри. Те са вкусни и полезни за вашата преса.

10. Авокадо. Още едно полезно свойство на авокадото е помагането на коремната преса.

Прочетете за тайните на доматите ТУК.

Прочетете за чудните сили на бананите ТУК.

Прочетете за функциите на лимона ТУК.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април