Фитнес съвети от супер двойки: Джордж и Елизабета

Американецът и италианката
Фитнес съвети от супер двойки: Джордж и Елизабета

Напук на всички слухове, Джордж Клуни все още е ерген и изглежда няма никакви намерения скоро да слага брачна халка.

Това, разбира се, не му пречи да поддържа сериозна връзка с 18 години по-младата от него Елизабета Каналис. Последната пък няма никаква причина да се оплаква от възрастовата разлика помежду им. Напротив, както се вижда, годините се отразяват твърде добре върху външния вид на американския актьор. На 50 той може да се похвали с атлетична фигура и секси излъчване. Но как ги постига?

 

Който иска, може

Всъщност Клуни не разчита единствено на безумния си чар, за да задържи близо до сърцето си Каналис.

Тайната на успеха му се крие в редовните тренировки и сериозното физическо натоварване. За снимките на последния си филм "Американецът", например, Джорж се подлага на изтощителен режим от лицеви опори, набирания и частични коремни преси, които прави веднага след ставането от леглото. (Така че Елизабета се радва на хубава гледка още от сутринта).

Всъщност, атлетичната фигура, която Джордж демонстрира във въпросната лента, е трудна за постигане, но не е невъзможна мисия. При максимум положени усилия и достатъчно отделено време, сме сигурни, че вие може да реализирате дори по-добри резултати.

В програмата на Клуни повечето упражнения се изпълняват без допълнителни утежнения, като за съпротивление се използва само тежестта на тялото.

 

Що се отнася до италианската хубост Каналис, тя също не лежи на славата си на супер модел. Напротив, често посещава фитнес залата, където се отдава на интензивно кардио на фитнес пътека. Обича също да тича с двете си смешни кучета в парка.

Нещо повече: изгората на Клуни обръща особено внимание на времето за релаксация. Елизабета е луд фен на слънчевите плажове и спа процедурите и успява да поддържа целогодишно равномерен морски тен.

С грижа за любимия мъж, Каналис организира приятни ваканции на екзотични места за двамата.

Самият Клуни обожава да пътува и е безнадеждно влюбен във високите скорости. Последната си страст той удовлетворява с шеметно каране на мотор, което, очаквано, не се разминава без произшествия.

Все пак холивудският актьор е може би най-доброто доказателство, което можем да ви дадем в момента, че възрастта не е пречка пред добрата фигура.

 

Мързелът и нездравословният начин на живот обаче са...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май