Фитнес съвети от звездни двойки: Уил&Джейда

Разкриват тайната на здравословното съжителство
Фитнес съвети от звездни двойки: Уил&Джейда

Да си признаем честно интимният живот на холивудските знаменитости ни вълнува твърде слабо. Tе спретват един и същ житейски сценарий всяка година: или се развеждат, или раждат близнаци. Това, което ни е наистина любопитно обаче, е начинът, по който последните успяват да се поддържат в добра физическа форма. Нека не забравяме, че красивите, стегнати тела понякога са единственият им билет към звездна кариера.

Нещо повече: направихме малко проучване и се оказа, че дъщерите и синовете на Холивуд не обичат да тренират сами. Обратното: използват всяка възможност да спортуват ... по двойки. След като вече надникнахме в споделената фитнес сесия на няколко от тях, нека ви представим още един "звезден" чифт.

Уил Смит и Джейда Пинкет

Те са здрави, защото отдавна са разбрали, че щастливият брак е една от тайните на дълголетието. За своите супер тела, Уил и Джейда разчитат и на съвместни тренировки както във фитнес залата, така и в... семейното ложе. Е, малко ни дразни факта, че непрекъснато споделят интимни подробности от живота си, но пък са абсолютно прави: сексът е добра физическа активност.

Като оставим настрана общите им спортни занимания, всеки от тях си има собствена фитнес мания. Джейда е луда по йогата, която практикува вкъщи почти всяка вечер. А Уил може да се похвали с поддържането на доста нисък процент на подкожни мазнини - 7.5 %. Това е добро постижение за мъж, при положение, че при средностатистическия американец този процент скача до 17 % - 19 %.

Ако искате да постигнете успеха на американския актьор, тук може да намерите подробен материал по темата за подкожните мазнини.

Какво да вземем от семейство "Смит"?

Разбира се: старото клише: правете любов, а не война. Редовният секс ви помага да се поддържате в добра физическа форма и благоприятства за освбождване на по-големи количества от хормоните, отговорни за доброто настроение.

Освен споделени "фитнес" сесии обаче, намирайте време да практикувате любимия си спорт. Половинката ви не е длъжна да харесва йогата, нали?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май