Фитнес пътеката става не само за тичане

Спортният уред може да превърне тренировката ви в интригуващо занимание
Фитнес пътеката става не само за тичане

Предполагаме, че с настъпването на по-студеното време ви се случва все по-често да тренирате на закрито, в зала. А ако сте от онези ентусиасти, които още от вратата на клуба се насочват директно към кардио отделението, значи имаме новина за вас: фитнес пътеката става не само за тичане :) С малко повече въображение, с нейна помощ можете да си спретнете интензивна сесия за цялото тяло и да разнообразите физическата си подготовка.

В този ред на мисли, задължително изгледайте внимателно следващото видео. Ще се уверите от раз в това, което твърдим по-горе. Накратко, клипът, който взехме назаем от FitSugar, ще ви запознае с четири начина за употреба на уреда, за който си говорим днес. Гледайте и повярвайте на очите си:

Както се убедихте сами, пътеката може да ви предложи сериозно фитнес предизвикателство. Показаните по-горе движения обаче никак не са лесни за изпълнение, защото, при неправилна техника, могат трагично да повишат риска от контузии. Затова е добре, ако решите да ги реализирате, да си повикате помощник – някой, който ще следи дали заемате и поддържате добра позиция през цялото време.

Нещо повече: при първите три движения фитнес пътеката трябва да работи на минимална скорост и при прилагането им да се действа контролирано и с едно наум.

Е, опитайте :) И не забравяйте, че разнообразието в тренирането е изключително важно за постигането на желаните резултати.

Очакваме и вашите методи за интригуващи моменти на фитнес пътеката :)  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април