Фитнес вдъхновението днес: отново Мишел Обама

Една истински спортна Първа дама
Фитнес вдъхновението днес: отново Мишел Обама

Има такива парадокси – президентът на САЩ Барак Обама може и да не се запомни като велик държавник, но неговата съпруга Мишел определено успя да спечели симпатиите на своя народ.

Президентшата беше изключително активна и позитивна в своите публични изяви по време на изтичащия мандат на съпруга си. Тя се превърна в символ на жената, която нейните сънароднички (а и не само те) мечтаят да бъдат: красива, стилна, самоуверена, но най-вече – здрава.

Вече сме се вдъхновявали от популярната американка, а изглежда ще имаме и още поводи. Преди броени дни тя дори победи в импровизирано състезание Елън ДеДженъръс в собственото й шоу.

Докато блондинката само се закачаше, Първата дама на САЩ й отправи предизвикателство, на което нямаше как да откаже – демонстрация на лицеви опори. Така двете заеха позиции в студиото и Мишел дори успя да направи повече повторения от доста по-дребната и подвижна ДеДженъръс.

justjared

Е, може би водещата се остави да бъде "победена", но това няма значение. Госпожа Обама за пореден път показа, че обича спорта и движението и тази любов й се отплаща с прекрасна визия: стегнатите й ръце и рамене предизвикват възхищение още от предизборната кампания на съпруга й.

И, разбира се, когато човек е здрав и се чувства добре, изглежда точно така, независимо от възрастта си. А Мишел отпразнува 48-ят си рожден ден само преди 2 седмици...

Ние няма какво повече да добавим, освен да ви подсетим да видите "съревнованието" по лицеви опори във видеото отдолу.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май