Фитнес вдъхновението днес: любовта

Която ни кара да се грижим за себе си...
Фитнес вдъхновението днес: любовта

Вижте, няма никакво значение дали днес ще празнувате Свети Валентин или не. Това си е лично ваша работа, в която не възнамеряваме да се бъркаме. Все пак! Сигурни сме, че вие също изпитвате нужда от любов. Затова искрено се надяваме да притежавате такава в излишък и тя да ви прави щастливи и пълноценни.

Хубавата вест е, че наред с всичките си магически способности, прекрасната емоция притежава и още едно: често се превръща в силна мотивация за спортни постижения.

Ето какво имаме предвид:

Когато човек е влюбен, той несъзнателно или обратното – абсолютно умишлено, се стреми да се хареса на половинката си. Обикновено (но не е задължително), това води до определена трансформация в поведението му - може да стане с една идея по-разсеян, по-духовит или значително по-чувствителен.

Често (но отново не е задължително) промяна настъпва и във външния му вид: би могло да му хрумне да се облича различно, да смени прическата си или да започне да се къпе по-редовно =)

Извън кръга на шегата, в крайна сметка, изобретателният/та влюбен/влюбена може да стигне до заключението, че, за да е достоен/достойна за половинката си, ще се наложи да се погрижи и за фигурата си и следователно - да започне да спортува и да се храни здравословно. И, да, шансът да го направи този път е наистина голям, няма майтап.

Съгласни сме, че това желание може да се окаже краткотрайно и да се изпари по-бързо, отколкото се е появило. Но фактът, че любовта успява да предизвика фитнес намерения е достатъчен, за да ни убеди в силата й. Повече не ни трябва.

Така че, без излишни сантименталности, пожелаваме ви по-често да черпите вдъхновение от въпросната емоция. И нека последната ви донесе здраве, сила и красота.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май