Фитнес вдъхновението днес: доктор Джон Берарди

От скъсани коленни връзки до революция в тренировките и храненето
Фитнес вдъхновението днес: доктор Джон Берарди

Ако сте от хората, които активно се интересуват от хранене и тренировки, то почти няма начин това име да не предизвиква поне 5 асоциации в главата ви. Доктор Джон Берарди е човекът, който стои зад компанията Precision Nutrition и за чиито нестандартни подходи сме споменавали и преди.

Ако искаме да бъдем още по-точни, трябва да кажем, че доктор Берарди стои зад телесната и душевна трансформация на трансформирал телесно и душевно над 200 000 души от над 100 държави. За Precision Nutrition той предпочита да говори не като за "образователна компания в сферата на храненето", а като за "компания, която ще промени живота ви".

Една особеност при тях е, че работят изцяло дистанционно – през интернет. Клиентите им са както обикновени хора, които искат да изглеждат и да се чувстват добре, така и специалисти по хранене, които се стремят към по-задълбочени познания в сферата и към реномирания сертификат от курса. Благодарение на съприкосновението си с толкова голям брой души, програмата има възможност да извършва и сериозни научни изпитвания. Понастоящем PN е най-голямата частна организация за изследвания в сферата на храненето и диететиката в света.

Освен с всичко това Джон Берарди се занимава и с писане. Досега има издадени 3 книги, а негови материали се публикуват редовно в над 10 водещи медии за активен и здравословен начин на живот. Продължава не само да тренира хора отвреме-навреме, но и да преподава в два щатски университета на теми като спортно хранене, метаболизъм на хранителните вещества, фитнес и уелнес и др. Регулярно провежда и семинари. На всичкото отгоре, намира време да тренира и себе си и то на високо професионално ниво, защото се състезава като спринтьор. В момента доктор Джон Берарди е на 38 години и изглежда по този начин.

781176Facebook/John Berardi

А можеше и да е другояче. Преди близо 10 години той къса три от общо четирите връзки на лявото си коляно по време на злополука с мотор. Но това е една друга история, която ще ви разкажат нашите приятели от Sportuvai.bg.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май