Фитнес вдъхновението днес: Пол Робинсън

Човекът-паяк
Фитнес вдъхновението днес: Пол Робинсън

Ако не беше толкова млад, сигурно щяхме да го намерим и да му предложим брак. Без майтап. Защото американецът Пол Робинсън е истинско момче-мечта. Освен че е изкуствовед, сладурът е един от най-известните болдъри по света = ) И може би - най-добрият.

Чаровникът започва да се катери още на 10-годишна възраст. Досега е печелил куп престижни награди в безброй международни състезания по болдъринг.

Нещо повече: Пол води собствен блог, в който документира своите страхотни постижения. А основната мисия в живота му е да рекламира вълнуващия живот на катерача, вдъхновявайки хиляди хора да се катерят по неговите стъпки...

Какво обаче е болдърингът?

Преведена от английски език, думата означава голяма, заоблена скала, прилично трудна за катерене. Не и за болдърите обаче. Юнаците пълзят точно по такива камънаци, без да използват обезопасителни въжета. Под тях обаче има дюшек или добри приятели, готови да ги хванат в случай на нужда = )

Както може да се досетите, тези хора-паяци могат да се похвалят с свръх-човешка сила в крайниците, особено в пръстите. Която им дава възможност да се захващат на най-неудобните скали и да висят с часове на тях.

"Щом си кажа, че мога да го направя, вече всичко е решено", обяснява Пол. "Няма значение колко е трудно или колко енергия изхабяваш в това предизвикателство. Важно е, че накрая винаги побеждаваш скалата", допълва той.

Сигурни сме, че с повече воля, мотивация и отдаденост, вие също може да покорите собствените се фитнес върхове. Отчупете скално вдъхновение от Пол и действайте!

Успех = )

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май