Упражнения за изящни и стегнати бедра

Упражнения за изящни и стегнати бедра

Женските бедра са изключително съблазнителна част от тялото. Те, заедно с ханша и бюста придават сексапил. Понякога обаче тази роля им е иззета, поради нашето нехайство за начина по който те изглеждат и небрежността с която подхождаме към начина си на живот. Едва ли има дама, която да се гордее с пълните си бедра. Когато напълняват, жените напълняват именно в областта на талията коремчето, ръцете и дупето. Изисква се старание и желание за промяна, ако искаме  нашето тяло да е мощно оръжие за съблазън. Бедреният мускул е съставен от 4 по-малки такива. Натовареността, която получават чрез тези няколко физически упражнения, ще доведе до тяхната натовареност, намаляване на подкожните мазнини, които ще се използват от организма като енергиен ресурс  и стягане на бедрата, за да изглеждат перфектно.  В тази статия ще Ви помогнем значително да намалите обиколката на бедрата си, като покажем няколко много полезни и ефикасни упражнения.

Упражнение номер 1

Легнете на пода  и свийте краката в областта на коленете. Дръжте ръцете си близо до тялото и започнете да се повдигате, задържате за няколко секунди  и се връщате в първоначалната позиция на тялото. Повторете това движение   около 20-25 пъти. Упражнението натоварва дупето и задната мускулатура на бедрата.

Упражнение номер 2

Легнете на пода на едната си страна а не по гръб. В рамките на 20-25 повторения вдигайте единия крак, задържете няколко секунди и пуснете крака в първоначалната позиция. Това упражнение, ще Ви помогне да стегнете вътрешната мускулатура на бедрата или така наречените адуктори.

Упражнение номер 3

Легнете на пода. Поставете ръцете си на тила и изпънете хубаво краката. Упражнението се изразява в повдигане на краката, присвиване в областта на коленете, задържане в няколко секунди и отпускане в първоначалната позиция. Повторете упражнението около 15-20 пъти. По този начин натоварвате коремните мускули и цялата бедрена мускулатура.

Упражненията не са трудни за изпълнение, но трябва постоянство. Правете ги всеки ден и не след дълго ще се сдобиете с мечтаните стегнати и слаби бедра.

ключови думи:
бедра упражнения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април