Тренировката по пилатес, която ще ви хареса

Но и ще ви изтормози
Тренировката по пилатес, която ще ви хареса

Фактите са си факти: българинът му "отпуска края" по празници. Веселим се, пием и хапваме така, сякаш ни е за последно. И не, че има нещо твърде лошо в това, ама после страдаме от натрупаните излишни килограми и ни е супер тежко.

Изход от ситуацията, разбира се, има: предстои ни да се върнем към разумните и здравословни хранителни навици и да поспортуваме доста, ако наистина искаме да се възстановим от преживяното. Не е случайно, че по това време на годината фитнес клубовете у нас са буквално препълнени с народ - ще речеш, че е въведена трудова повинност в залите :)

Всъщност, ако и вие сте попрекалили с консумацията и бездействието през последните няколко дни, значи също ще е добре да се "потрудите" върху себе си. Изберете онази физическа активност, която обичате и ѝ се посветете самоотвержено.

Ние, например, можем да ви предложим като решение една чудесна тренировка по пилатес, която взехме назаем от колегите от FitSugar. Тя ще натовари прилично мускулите на седалището и бедрата ви и ще ви изпоти пълноценно, въпреки че е само 10 минути.

Всички упражнения, които ще видите малко по-долу, ще тестват издръжливостта ви и ще ви изтормозят на макс, не се съмнявайте. Важно е да дишате по време на изпълнението им и да напрягате мускулите на пояса за опора. За реализацията на едно от движенията ще ви трябва също и дъмбел (2-3 кг), така че побързайте да си го осигурите.

Е, стига толкова приказки, време е за действие:

Аха! Тренировката ви хареса, нали? Ако е така, идвайте ни по-често на гости и ще тренираме заедно.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май