Тренировката на: Стейси Киблър 2

Любимата на Джордж Клуни показва как поддържа перфектното си тяло
Тренировката на: Стейси Киблър 2

Както казахме, Стейси Киблър е готина мадама и горда притежателка на крака с дължина от 105,41 см, измерени преди година и половина по повод фотосесията й за американското издание на Maxim.

Настоящото гадже на Джордж Клуни е бивша кечистка, но продължава да е супер атлетична и в перфектна физическа форма. Блондинката сподели персоналната си тренировка в последния брой на списание SELF, където сама демонстрира упражненията пред фото обектива.

"Дизайнер" на програмата й е Джулиет Каска - персонален треньор със сериозен опит и куп знаменити клиенти, които й се доверяват.

Представихме ви първия тренировъчен протокол на Стейси, а ето и следващите упражнения:

Упражнение 4

Заемете позиция за напад с изнесен напред ляв крак, с който застъпете ластичното въже приблизително по средата. С дясната ръка хванете единия му край, а лявата сложете на кръста. В това положение, обърнете торса леко наляво, както е показано на снимката.

SELF

Изправете се (но без да местите ходилата), завъртайки таза напред, като заедно с това опънете нагоре ластика с дясната ръка. Задръжте 1-2 секунди и се снижете в изходна позиция.

Направете 20 повторения, след което сменете страните за още 20.

Упражнение 5

Застанете прави с ходила, доближени едно до друго, и ръце, отпуснати до тялото. Наведете се леко напред, но внимавайте гърбът да е прав и бедрата стегнати.

Подскочете, като заедно с това залюлейте ръцете напред и вдясно. В същото време свийте левия крак назад и се приземете на десния, леко сгънат в коляното. Бързо повторете същото на другата страна – ръцете напред и вляво, приземявайки се върху левия крак.

SELF

Изпълнявайте целия комплекс в рамките на 2 минути.

Упражнение 6

Легнете на земята, най-добре върху фитнес шалте, и сложете ръце под главата (ляктите са разтворени широко навън). Сгънете краката, така че коленете да попадат над таза.

Опънете десния крак напред, като в същото време повдигнете торса и се извийте наляво, както е показано на снимката (насочете десния лакът към лявото коляно).

SELF

Задръжте и направете 10 кратки повдигания и отпускания в указаната посока. Върнете се в изходна позиция и повторете към другата страна. Това е 1 серия. Направете общо 5 с кратка почивка (до 30 секунди) между тях.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май