Тренировката на: Джесика Бийл

Една от най-атлетичните актриси в Холивуд винаги е в отлична форма
Тренировката на: Джесика Бийл

Джесика Бийл е мултиталант: спортува от малка, учила е пеене, била е модел, а с актьорство се занимава от 15-годишна. Може да се похвали с няколко запомнящи се роли, но тепърва ще разкрива възможностите си на големия екран.

Последното й превъплъщение беше в "Зов за завръщане" (Total Recall), където е безкомпромисна екшън мадама с афинитет към ръкопашни схватки и големи оръжия. И, разбира се, е ултра атлетична и секси.

Ето как звездата се подготвя за филма:

Тренировката

Трябва да признаем, че винаги сме харесвали Бийл най-вече заради атлетичното й тяло, още от участието в "Блейд" 3 през 2004 г.

justjared

Актрисата е по-женствена през последните 5 години, откакто е гадже на Джъстин Тимбърлейк, но още прави впечатление на спортна мацка.

Тренира с Джейсън Уолш – известен персонален инструктор, който има сериозен опит в подготовката на професионални атлети, но от 10-ина години живее в Лос Анджелис. Сред клиентите му са Дженифър Гарнър и Бен Афлек, Джеръми Ренър и др.

Именно Уолш превръща Джес в екзотична танцьорка за ролята й в Powder Blue през 2009-та и оттогава двамата тренират заедно винаги, когато чаровната брюнетка е изправена пред предизвикателна роля.

Бийл обожава да спортува на открито. Често разхожда кучето си, тича и се катери заедно с него в Ел Ей, а когато е в Ню Йорк кара колело и прави сутрешни джогинг сесии.

justjared

Обича да плува, кара сърф, пробвала е бодиборд и кайт, а през зимата кара сноуборд. Играе и волейбол на плажа.

В интервю за списание Elle през миналата година актрисата сподели, че йога е задължителното й ежедневно занимание. Използва сесиите, за да се разтяга и да разпуска.

Тренира редовно и с тежести, но програмата й става наистина сериозна за определени роли, като например преди участието й в "А-отборът" (The A-Team).

justjared

За това и преди снимките на "Зов за завръщане" подновява интензивните си занимания с Уолш.

Той прави специален кръгов комплекс от упражнения с тежести, плиометрия и кардио за знаменитата си клиентка. Допълнително Джесика посещава индивидуални занимания по бокс, кик-бокс и муай тай, за да усвои разнообразни бойни движения.

justjared

Уолш споделя, че клиентката му е фен на основни упражнения като "ходещи напади" с допълнителна тежест, различни видове лицеви опори и коремни преси с усукване. Треньорът обаче подчертава в редица интервюта, че с актрисата се работи лесно, тъй като тя се отнася изключително сериозно към отличното състояние на тялото си. И се справя лесно с всякакви физически предизвикателства.

Ние сме склонни да му вярваме, защото Бийл наистина е страхотна, както на червения килим, така и на плажа.

justjared

justjared

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април