Тренировката на: Бруклин Декър

Блондинката е пробвала какви ли не спортове, само тенисът не й се удава
Тренировката на: Бруклин Декър

Бруклин Декър е новата гореща блондинка в Холивуд, която пристигна в меката на киното директно от най-изкусителните фотосесии на Sports Illustrated. Както казахме, пътят й към добрите роли няма да е лесен, и все пак съпругата на Анди Родик има добри шансове: красива е, учи се бързо и има страхотно секси тяло.

Освен, че се отнася разумно към храненето си, Декър вярва и в...

Тренировката

Начинаещата актриса неведнъж е споделяла, че ако спре да се движи, ще има сериозни проблеми с теглото си. "Въпреки че имам бърз метаболизъм, не съм типичен модел – по-едра съм, имам и дупе, и гърди. Освен това намразих диетите отдавна и редовният спорт остава единственото нещо, което може да ме запази в отлична форма", обяснява тя.

И допълва, че винаги търси нови предизвикателства в заниманията си. Така никога не й е скучно, а и тялото й не успява да се приспособи.

Бруклин споделя, че срещата със съпруга й много променя идеята й за спорта. "Преди да познавам Анди, смятах, че физическата активност има за цел да помага в отслабването. Точка. След като го срещнах обаче, научих, че има далеч по-важни ефекти от движението, като да си силен, атлетичен, издръжлив. Това преобърна естетическите ми възприятия не само към телата на другите, но и към моето. Започнах да се възприемам по нов, по-добър начин", обяснява 25-годишната американка.

Казва, че Родик се опитал да я научи да играе тенис на корт, но бил твърде строг и взискателен към нея. Това само я отблъснало от практикуването на този спорт и сега предпочита само да го наблюдава като зрител.

justjaredВ последното си интервю за списание Women's Health Декър заявява, че обича да тича и се старае да го прави поне 3 пъти седмично. Обикновено изминава 8-10 километра, при това на открито. А когато е на ново място, използва бягането като бърза туристическа обиколка. Освен това го смята за най-добрата антистрес терапия на света - изчиства съзнанието й и я успокоява.

Задължително прави и тренировки с тежести поне 3 пъти седмично. Сесиите й включват класически упражнения като клекове, ходещи напади, лицеви опори и т.н.

Обаче има и още: блондинката обича да танцува, кара колело и каяк, пробвала е бокс и какво ли още не. Между всичко това не пропуска сесиите си по йога, които подобряват гъвкавостта й.

Е, и това ако не е заявка за екшън роля, не знаем какво друго може да бъде. Изглежда с малко усилия всеки продуцент може да превърне 175-сантиметровата Бруклин в силна и опасна супер жена :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май