Тренировката на: Ан Хатауей

Лесно ли е да се превърнеш в Жената-котка?
Тренировката на: Ан Хатауей

След като гледахме и последния филм с Ан Хатауей – "Черният рицар: Възраждане" (The Dark Knight Rises), сме абсолютно убедени, че брюнетката има страхотен потенциал като актриса.

Не само защото умее да придава характер и индивидуалност на героините си, но и защото се справя перфектно с чисто физическите предизвикателства на своята професия. Е, Ан изглежда страхотно като Жената-котка и това до голяма степен се дължи на...

Тренировката

Хатауей никога не е била особено атлетична. В интервю покрай снимките на последния филм за Батман, тя сподели, че винаги е смятала за достатъчно да бъде слаба, но ролята на секси екшън героиня й показала колко е важно да си тонизиран и силен.

Физическата й подготовка преди това превъплъщение тотално се променила. "Никога не съм обичала фитнеса, тежките тренировки и стриктните програми. Е, онзи прилепнал костюм ме накара да преосмисля това сериозно!", споделя актрисата.

justjared

Тя работи с цял екип специалисти: треньори, танцьори и т.н., за да постигне желаната атлетична форма. Целта е не солидно натрупване на мускулна маса, а повече тонус и релеф, както и придобиване на бойни умения.

justjaredНеслучайно 5 пъти седмично Ан има тренировки по бойни изкуства, за да придобие съответната техника и увереност в изпълнението си. Към тях били включени и леки акробатични сесии за развиване на гъвкавостта и баланса, както и упражнения с тежести. Всичко това било концентрирано във високоинтензивна схема с малко почивки между отделните части.

После следвали и танцови занимания в рамките на още час и половина. Всичко това Хатауей допълвала с кратки релаксиращи йога класове.

За следващия си филм - "Клетниците", звездата трябваше да отслабне драстично за кратко време, което си е рисково начинание. Затова тренировките й са само поддържащи и не особено натоварващи – най-вече умерено кардио и движения със собствено тегло.

Сега Ан отново следва обичайния си начин на живот, но все още тренира по-умерено, тъй като се връща постепенно към предишния си хранителен режим.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април