Тренировка за мечтаните гърди

Тренировка за мечтаните гърди

Най-важното

Да потренираме малко за гърди, какво мислите? Тази тренировка се състои само 3 упражнения, но ще ви помогне да направите мечтаните гърди за бързо време. Тези 3 упражнения стимулират само гърдите и всичката енергия отива в тези мускули. Трябва да направите 5 завъртания на тази кръгова тренировка, като почивката между упражненията е 30 секунди, а между завъртанията - 90 секунди. Виждате, че тази тренировка се върти около малкото почивка, която е идеалният начин за стимулиране на мускула.

Лежанка с дъмбели. Вземете дъмбели, с които ще успеете да изкарате всяко едно упражнение и ги вдигайте едновременно. Когато са долу задръжте за няколко секунди, по този начин ще направите движението по-трудно. Направете 8-10 повторения.

Лицева опора с вдигнати крака. Качете си краката на високо и направете лицевите опори. Когато сте долу задръжте за 2-3 секунди и след това се изправете. Направете 10-12 повторения.

Флайс. Вземете отново дъмбели, с които ще направите пълната тренировка. Направете флайса, като когато ръцете са ви най-разтегнати, задръжте дъмбелите за 2-3 секунди. По този начин ще натоварите мускула повече. Направете 8-10 повторения.

Вижте още: Тренировка за гърди само за дами.


Вижте още: Тренировката, която изгаря 1000 калории.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

ключови думи:
гърди тренировка фитнес

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април