Спортно вдъхновение: Олимпиада 2012

Мотивиращата надпревара
Спортно вдъхновение: Олимпиада 2012

Ура! Едно от най-големите спортни събития на годината – Олимпийските игри, стартира преди броени дни.

Признаваме си си, че сме тотално завладени от емоциите, съпътстващи задъханата надпревара. О, да, бихме я гледали по цял ден, ако имахме подобна възможност. От сутрин до вечер. И така... чак до самия ѝ край.

Както се досещате, историята на Олимпиадата датира от древни времена и е пълна с вълнуващи факти, рекорди и спортни гении.

Адски ще ни е трудно да ви я разкажем в един-единствен материал. И даже се извиняваме, че няма да го направим днес ;) Би било добре да запомните обаче, че България е една от 14-те държави, взела участие на първите модерни олимпийски игри, провели се през 1896-та година, в Атина.

Разбира се, засилено българско присъствие има и на тазгодишното издание. Вярваме, че спортистите ни ще се представят добре и, че ще са доволни от постигнатите резултати...

inm.com

А на вас ще предложим следното: грабнете си малко от олимпийския дух, завладявал цялата планета, и спортувайте! Може би точно сега е най-подходящият момент да започнете тренировка с тежести? Или да се научите да плувате? Да стартирате своята дълга и успешна джогинг история?

Иначе казано, открийте своята "олимпийска" дисциплина и ѝ се посветете с отворено сърце. Уверяваме ви, че изобщо, ама изобщо няма да съжалявате :)))

Е, нека бъде Олимпиада! 

Актуални новини за Игрите открийте тук – на sporta.bg 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май