Размерът има значение, но влияят ли му тренировките?

Как физическите упражнения се отразяват на мъжките параметри
Размерът има значение, но влияят ли му тренировките?

В нашия твърде скромен и почти толкова неотразим сайт се гордеем с много неща, но едно от тях е способността ни да отговаряме на вашите въпроси още преди да сте ги задали. Истината в случая обаче е, че понякога просто попадаме на любопитна информация, за която би било твърде жалко на чака, докато някой не я пожелае изрично. Вземете за пример връзката между физическата активност и онази част от мъжкото тяло, която се споменава най-вече в комбинация с размера си.

Факт е, че моментният ефект на интензивните тренировки върху "оная работа" може да се сравни с този на леденостудената вода. Може би това кара някои мъже да смятат, че фитнес заниманията ще окажат траен негативен ефект върху достойнството им. Други пък вероятно са уверени, че щом мускулите растат от щанги, няма начин да не им порасне и нещо друго. На практика нито едните, нито другите не са съвсем прави.

Пенисът (или Кънчо, ако предпочитате) има що-годе непроменлив максимален (еректирал) и минимален (нееректирал) размер. Това обаче не означава, че големината му не варира от случай до случай, което много зависи от степента на стимулация, както и от някои други работи.

Когато има отклоняване на кръвообращението, например, мъжкият полов орган се смалява. Това се случва при излагане на ниски температури, а в контекста на нашата статия – и по време на тренировка, когато значителна част от кръвта се пренасочва към крайниците и респираторните мускули. Прекъснем ли веднъж двигателната активност обаче, тялото постепенно ще се завърне към нормалното си състояние на покой, кръвообращението ще се възстанови, а с него ще се възстанови и нормалният размер на пениса.

По същата логика, има ли увеличен приток на кръв, има и увеличена големина (и твърдост, знаете). Стандартно причината за това се дължи на възбудителни нервни импулси, които могат да бъдат предизвикани от механично, визуално или чисто психологическо дразнение. Тренировките определено могат да подобрят действието на нервната система, а това означава повече и по-силни нервни импулси или с други думи – повече ерекция. Този ефект допълнително се подсилва от глобално подобреното кръвообращение на тялото при физически активните хора.

Ако трябва да обобщим казаното дотук в две изречения, ще кажем, че упражненията не намаляват минималната възможна и не увеличават максималната постижима дължина и обиколка на пениса. За сметка на това улесняват мъжа в достигането на максималния размер на половия му орган. Това е в случай, че успоредно с тренировките НЕ се използват стероиди или подобни на стероидите субстанции. Ако вашият случай е различен, имайте предвид, че употребата на тези вещества може да доведе до неприятно изненадващи ефекти.

За отговори на други въпроси, които никога не са ви минавали през главата, харесайте страницата ни във фейсбук :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април