Просто коремна преса... със 120 кила

Миша е всемогъщ!
Просто коремна преса... със 120 кила

За тези от вас, които чуват името Михаил Кокляев за първи път, ще кажем, че става дума за шесткратен национален шампион на Русия по вдигане на тежести, който изхвърля 210 килограма и изтласква 240. Освен това човекът се занимава състезателно и със силов трибой, където цифрите са следните: 365 килограма клек, 240 килограма избутване на щанга от тилен лег, 417,5 килограма мъртва тяга. Казано с две думи: яко момче.

В началото на 2010 година Миша беше качил един полушеговит видеоклип, на който изпълнява коремна преса със 100-килограмова щанга над главата - упражнение, за което твърди, че е измислено от него. Напълно възможно...

Нас ни заболяха разни части от тялото само, докато го гледахме, но това беше, защото не знаехме, че в началото на юли тази година ще последва второ видео, което показва, че освен в силовия трибой, руснакът бележи развитие и в коремните преси... този път опитът е със 120 килограма. 

Миша успява да премине от легнало до седнало положение с присъщата си мечешка палавост и с лекотата, с която свири на китара, пеейки :)

За още сериозни и несериозни новини и куриози от света на всичко, що е тежко: https://www.facebook.com/FitWell.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май