Не се скатавай! Предизвикай уикенда... клекнал

Приготви се да клечиш дълго и изморително!
Не се скатавай! Предизвикай уикенда... клекнал

Честит уикенд, приятелю млад! Честит уикенд, друугаарю! Дано да си прав, защото това, което ти предстои да прочетеш и видиш, ще те накара да клекнеш.

Именно, именно – темата на нашето съботно-неделно терористическо издание е клякането. Ще се клечи дълго и изморително. Не позволявай на "ще се" да те кара да си мислиш, че клечането ще се свърши само. За тази цел са нужни поне двама – единият от тях си ти, а другият е ластикът. Третият, който е и четвърти, е любимият ти часовник, с който ще си засичаш време. То е в рамките на мизерните 15 минути за целия уикенд. Мизерни означава, че те може и да са малко, но въпреки това ти ще мизерстваш.

Но да не внасяме допълнителен смут в тези и без това смутни почивни дни. Намери си някакъв ластик. Той може да е като този, който ще ти покажа само след мъничко, но може и да е непотребната ти вътрешна велосипедна гума, която спука миналото лято. В краен случай можеш да смъкнеш до коленете и ластика на домашния си анцуг, с което само ще направиш цялото изживяване още по-унизително.

И така – колекционирай 15 минути в клекнало положение с разтворени настрани колене. Ето ти и видео, за да видиш по-добре кого ще мразиш поне до сряда.

Хилядите ни благодарности отиват на адрес Sportuvai.bg, чиито самоотвержен предводител Александър Македонски е главният виновник за заснемането и монтажа на видеоклипа. Той също заслужава малко от омразата ти!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май