Не се скатавай. Предизвикай уикенда! 2

И този път не ще ти се размине!
Не се скатавай. Предизвикай уикенда! 2

Ти може и да не помниш, но ние помним. Пак е уикенд и пак е време за изкупление. Изкупление за това, че нарече новия колега "гъз". За това, че изяде второ парче торта на партито във вторник. За това, че пак не се обади на майка си. Изкупление за това, че мина цяла седмица, а в тренировъчния ти дневник има записани 4 лицеви опори, 1 коремна преса, с която стана от леглото тази сутрин, и няколко полуклека, направени под въздействието на алкохола от същото онова парти. О, и най-вече за това, че прочете предишното ни предизвикателство и се постара да не направиш абсолютно нищо по този въпрос.

Вярваме, че всичко, изброено дотук, възлиза на ни повече, ни по-малко от 80 черни точки.

За нас това се изразява в много изхабено черно мастило и в още повече разочарование (да, ние вярваме в теб, колкото и да не ти се иска!), а за теб се изразява в упражнения. Пардон, в упражнение! То може да изисква минимално оборудване, но ще те подложи на максимално количество позитивни емоции. Както и през изминалия уикенд, тук става дума за хибрид между две отделни неща, които немалко трениращи са заобичали под наименованията "бърпи" и "набиране". Точно така-а-а-а, говорим си за бърпи с набиране!

Ако случайно клипчето ти е блокирало от страх, да знаеш, че господинът в него прави 100 повторения. Е, ти няма да правиш толкова много, нито ще ги правиш в непрекъсната последователност. Черните ти точки бяха 80, нали така? За всяка една от тях, направи по едно бърпи с набиране в рамките на уикенда. За дамите отново ще има улеснение, макар че не го заслужават – те не трябва да правят лицева опора по време на бърпито и могат да заменят всяко набиране с два джъмпинг джака.

Мхм, почивните дни затова се наричат почивни – защото на много хора им се е искало да починат, докато са изкупвали седмичните си грехове...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май