Най-атлетичните изпълнителки на 2013

Винаги в тип-топ форма на сцената
Най-атлетичните изпълнителки на 2013

Те пяха и радваха своите фенове със запомнящи се концерти и участия цяла година. Едновременно с това не обърнаха гръб на грижата за фигурата си, а бяха изключително постоянни във фитнес залата и, като цяло, във физическата си подготовка. 

Е, нека видим кои са най-атлетичните изпълнителки за 2013-та:

Риана

Ами, да, започваме от нея, защото определено го заслужава. РиРи никак не е слаба, но успява да поддържа оптимално тегло и стегната фигура, за което няма как да не я поздравим. През изминалите 12 месеца карибската красавица отново потренира здраво с дългогодишната си фитнес инструкторка Ари Нунез, която не позволи на своята клиентка да скучае нито за миг. Резултатът е налице и няма две мнения по въпроса.

Кели Роуланд

Чернокожата мадамата беше доста ангажирана през отиващата си година в професионален план, но това не ѝ попречи да тренира на макс през цялото време. Даже заедно със своята треньорка – Джанет Дженкис, успяха да издадат серия от DVD-та с интензивни фитнес програми. Припомняме, че Кели не е фен на диетите и признава тренировките като най-ефикасния начин за поддържане на добра форма.

1139953Kelly Rowland/Instagram

Кристина Агилера

За Криси 2013-та определено беше напрегната в музикално отношение. Мадамата реализира няколко нови парчета, а освен това се завърна в ролята на ментор в музикалното реалити шоу "The Voice". Като бонус, Агилера изненада феновете си с уникалното си физическо преобразяване, което успя да осъществи с упорство и много труд. Говори се, че за да постигне новата си фигура, Кристина се доверила на своя дългогодишен треньор Тий Сорж, както и на сесии по йога.

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май