На гости на Трейси Андерсън

Хайде! Да надникнем в луксозното студио на блондинката
На гости на Трейси Андерсън

Холивудските звезди много тачат Трейси. И има защо. Русото миньонче неуморно се грижи за телата на известните и не ги оставя да обърнат гръб на добрата форма. Припомняме, че Андерсън е от онези фитнес треньори, които са огромни почитатели на многобройните повторения с малки тежести. Държи на разнообразието в тренировката и е на мнение, че за да е полезен един комплекс от упражнения, той трябва да се обновява на всеки 10 дни.

Хората, които тренират с Трейси, безспорно са доволни от резултатите. А ако надникнете в галерията ни, ще можете да разгледате луксозното студио на мацката в Лос Анджелис. "Фабриката за хубави тела" на американката е обзаведена с всичко необходимо и с такова усещане за детайлите, че няма накъде повече.

От рецепцията със зона за релакс, през 5-те различни зали за тренировки до салона за красота – всичко в клуба е замислено така, че когато го напусне, всеки да се чувства с една идея по-секси и готин :) 

Хайде, да направим една виртуална обиколка, а? Междувременно ще се радваме да споделите с нас какво е състоянието на залата, в която спортувате вие – можем да си поговорим тук или във фейсбук

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май