Мацки по плочки

Независимо дали ги харесвате или не, те си ги имат
Мацки по плочки

Най-важното

Докато при мъжете подкожните мазнини стандартно представляват между 10% и 15% от телесното тегло, при жените този диапазон е 18%-20%. Причината за това е необходимостта от складиране на много повече енергия за износването на плода по време на бременност и последващото изхранване на бебето. Приема се, че плочките се показват под 10% мазнини, но има изключения в зависимост от разпределението на тези мазнини и развитието на коремната мускулатура.  

Ако за един мъж е предизвикателство да изкара плочките си на показ, то за една жена подобно постижение граничи с невероятното. Казваме го, не защото имаме сексистки наклонности и не зачитаме равнопоставеността на нежния пол, ами поради простата причина, че дамската физиология се свързва с доста по-висок процент подкожни мазнини. А каквото и да си говорим, плочките са резултат от наличието на коремна мускулатура и нейната видимост. Тоест, ако не сте достатъчно слаби, никой друг освен вас няма да знае колко усърдно тренирате корема си.

Ето защо момичетата, които ще видите в галерията, заслужават уважение, независимо дали външният им вид ви допада или не – повечето от тях са положили невероятни усилия от гледна точка на тренировки и хранене, за да изглеждат по този начин.

А вие имате ли плочки? Ако да, непременно ни се похвалете на фен-страницата и ви обещаваме, че ще пишем за вас!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април