Кратка тренировка в самолета

Или в автобуса - където си харесате
Кратка тренировка в самолета
inm

Хубаво, хубаво... Решили сте да пътувате надалече за празниците, браво на вас! Дано сте си избрали хубава дестинация и да се завърнете от нея, пълни с нови впечатления. Имайте едно наум обаче, че продължителните пътувания могат да бъдат доста изморителни и да ви схванат на макс. Затова ви препоръчваме да обърнете внимание на следващите три движения, които спокойно можете да изпълнявате в самолета, в автобуса или във всяко друго превозно средство, с което се придвижвате (предполагаме, че са подходящи и за летяща чиния). Те ще ви помогнат да раздвижите тялото и да стимулирате мускулната дейност.

Е, готови ли сте? Раз, два, три...

Коленете горе!

Хванете се с две ръце за облегалката на седалката и съберете краката. Сега повдигнете високо ходилата от земята така, че коленете ви да посочат тавана. Тук е важно да не облягате гърба назад и да напрягате коремните мускули колкото се може повече за стабилност. Осъществете 10-15 повдигания на крайниците и починете. Не ви препоръчваме да правите упражнението обаче, ако страдате от болки в кръста или в гърба.

Усукване, о, да!

Стиснете юмруците и свийте ръцете в лактите пред гърдите така, сякаш държите два дъмбела близо до раменете си. Изправете гърба. Сега, с издишане, усучете торса наляво. Върнете се в центъра и поемете въздух. После извийте тялото надясно, отново издишайки. Това е едно повторение. Направете общо 15. Изпълнявайте движението контролирано и с едно наум, че усукванията изобщо не са шега работа ;) Бонусът е, че така ще поработите върху любимите си коси коремни мускули, ура!

Колелце с ръцете

Свийте ръцете в лактите, позиционирайте ги в хоризонтално положение и започнете да прехвърляте едната ръка върху другата бързо и енергично, по този начин. Съветът ни е да прилагате това упражнение, когато партньорът ви по седалка е станал да се разтъпче или е до тоалетната. Защото рискувате да го замерите с лакът :)

Е, пробвайте! Надяваме се, че ще се почувствате по-добре. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май