Красивото и забавно лице на бодибилдинга

Мускулести танци и хумористична грация
Красивото и забавно лице на бодибилдинга

Може би има добра причина да не сме отразили 25-тото отворено първенство по бодибилдинг, фитнес и бодифитнес за купата на Северозападна Русия, но точно в момента не мога да се сетя каква е тя. Както и да е, оказа се, че то се е провело тази на 19 и 20 април 2013 година. От всички клипчета, които изгледахме в YouTube останахме с впечатлението, че е било много хубаво.

Пардон, то не просто е било много хубаво, било е изключително забавно. На това заключение ни наведе волното съчетание на Вадим Скорняков, който се състезава в категория "Майстори" за мъже без ограничение в теглото. Доколкото успяхме да проучим, Вадим е бивш борец, който от неотдавна се състезава в безконактния спорт бодибилдинг.

Вероятно много от вас ще кажат, че турнирите по бодибилдинг като едно безкрайно досадно, дори отблъскващо перчене на огромни мускули на сцена. Не бихте били много далеч от истината. Сигурно често си представяте бодибилдърите като едни сковани и свръхестествено напомпани лъскави личности с фалшив тен. Доста сте прави и в това отношение.

Преди да прибързаме с генерализациите обаче, ще ви помолим да изгледате представянето на Вадим. Въпреки че се класира четвърти в категорията си, той изнася шоу, което заслужава не един, а минимум три златни медала. С него той може и да не печели най-високата оценка на журито, обаче със сигурност грабва сърцата на публиката на място, а и нашите, цели шест месеца след изнасянето му. Гледайте го и нека то да ви напомня, че дори и в привидно най-нелицеприятния спорт има място за грация... и за хумор.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май