Кой се грижи за фигурата на Риана?

Със сигурност - професионалист!
Кой се грижи за фигурата на Риана?

Не е случайно, че американският "Vogue" украси корицата на априлския си брой с Риана. Шоколадовата прелест може да се похвали с перфектно оформено тяло.

Разбира се, певицата не дължи тези впечатляващи резултати единствено на добрите си гени. Във всички спортни предизвикателства тя разчита най-вече на своя персонален инструктор Ари Нунез.

 

No excuses! *

Желязната Ари Нунез е фитнес експерт, психолог и треньор не само на Риана, но и на редица други известни личности. Тя е основател на нюйоркския популярен фитнес клуб Gotham Global Fitness, както и отличен атлет на Nike.

Горд притежател е на черен колан в три бойни дисциплини: карате, таекуон -до и кунг фу. От 10 години е професионален танцьор и от малка тренира художествена гимнастика.

Приятелите й казват за нея, че въпреки суровото излъчване, е "най-влюбчивият човек на света" и "душата на всяка компания." Следва уточнението: "разбира се, всичко зависи от това в какво настроение е".

В практиката си Ари е взискателна към трениращите и очаква от тях (и от себе си) отлично представяне и солиден разход на усилия.

За нея "не" са само две букви, а единственият отговор, който иска да чува е: "да". За това основното мото в живота й е: "Направи нещата да се случват!" А за да го изпълни, самата тя се труди по много, всеки ден.

Ето три от безценните й съвети. Смятаме, че ще ви бъдат полезни.

 

 

Прочетете тялото си

Нунез е твърдо убедена, че тялото няма да ви обърне никакво внимание, ако не му дадете това, от което има нужда.

"Щом разбера, че Риана е пълна с енергия, веднага намираме начин да изразходим тази енергия подобаващо. Обаче, в случай, че я усетя хипер смачкана от работа, тренировката веднага променя фокуса към: "Как да те възстановя, така че утре да си способна да тренираш отново", разказва Нунез.

С две думи: ако не разполагате с инструктор, който да ви насочва и помага, научете да четете сами знаците на тялото си. Това е хипер полезно умение, което ще ви позволи да постигнете максимум резултати в тренировката си.

 

Разнообразявайте, разнообразявайте, разнообразявайте

Нунез комбинира всички свои умения от бойните изкуства, танците и художествената гимнастика, за да поддържа интереса на Риана жив: "Всяка минута, всяка секунда са различни", твърди Ари.

Не е задължително да "прекроявате" сесията си с такава честота, но ако целта ви е да прогресирате, трябва да заложите на интрига в сесиите си.

Така последните никога няма да ви омръзват и ще ги посрещате с желание.

 

 

Разберете защо го правите

"Ако на Риана й предстои турне и ще й се наложи да скача 4 часа на сцената, естествено, работим за издръжливост", коментира Нунез. Но сесията придобива съвсем различен интензитет и форма, когато звездата се подготвя за филмова роля.

Фитнес експертът на певицата ви съветва да организирате всяка своя тренировка около определена цел. Безцелното трениране ви отнема възможността да се радвате на пълноценна сесия и истински резултати.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май