Зомби пудовки за една безсмъртна тренировка

Зомбовки :)
Зомби пудовки за една безсмъртна тренировка

По какво ще познаете, че е Хелоуин ли? По това, че пудовките са по-страшни отвсякога. Значи, представете си колко грозна е средностатистическото гюле с дръжка. Околичествете представата си в число. Сега умножете тази отвратителност по три и повдигнете резултата на дванадесета степен. Вече би трябвало да имате точната стойност на тези пудовки.

Ако искате да си говорим в килограми пък, трябва да знаете, че можете да избирате между четири степени на ужаса, коя от коя по-ужасни. Запознайте се с:

Brain Goblin в категория 8 килограма (половин пуд)1091646Onnit

Staple Head в категория 16 килограма (един пуд)1091649Onnit

Ghostface Thrilla в категория 24 килограма (пуд и половина)1091644Onnit

Mega Dead в категория 32 килограма (два пуда)1091647Onnit

Не са ли едни прекрасни изроди, кажете ми? Между другото, техни татковци и майки са същите хора от Onnit, които преди известно време направиха т.нар. Primal Bells в опит да докоснат сърцата на всички заклети палео кросфит привърженици. Защото двете религии вървят ръка за ръка, знаете как е. Ние за тях не сме писали досега, но сме писали за DemonBells, които са също толкова грозни и примитивно изглеждащи.

От Onnit рекламират изчадията си не само със съвършено гадния им външен вид, но и с функционалност. Но тъй като контактуваме с тях само чрез монитора, няма как да знаем дали обещанията за нечуплив чугун и "дебела дръжка, която ще подобри хвата ви" са дадени от сърце или от някоя по-меркантилна част от тялото на производителя.

Цената, както сами можете да се досетите, е още по-главоломна от визията на самите изделия. Най-лекичкият Brain Goblin струва 43 долара, следван от Staple Head за 85 долара и Ghostface Thrilla за 130 долара. Последния пирон в зомби ковчега можете да забиете с двупудовия Mega Dead, който ще ви излезе 170 долара, ако ви стиска. Цената на целия зомби апокалипсис, пардон, комплект, не е 427,80, както биха ви излъгали уменията ви по събиране, а само 406,41. Сделка или не?1091648Onnit

Май ще предпочетем да се готвим за нощта на живите мъртви с малко по-семплите им еквиваленти. Но ако случайно имате едни 600 лева, които се опитват да прогорят дупка в джоба ви, нищо не пречи да ги хвърлите по дяволите. Или зомбитата.

Може би тук е моментът да благодаря на Георги Тотев от div.bg за това, че сподели с мен тези неумрели пудовки. Благодаря ти, Жоре! Честит Хелоуин! Честит да бъде и за вас, драги читатели. И помнете, че единственото плашещо нещо в тренировките, е външният вид на тежестите :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април