Звезден фитнес пример: Черил Коул

Не е особено трудно, но май дава добри резултати
Звезден фитнес пример: Черил Коул

Черил е звездата с може би най-завладяващата и чаровна усмивка на Холивуд. Тя бързо успя да блесне на световната сцена като част от групата Girls Aloud, а след това и със соловата си кариера. Голяма част от славата й дойде в годините, когато футболистът Ашли Коул (тогава неин съпруг) беше разобличен в множество изневери. Черил прие тази новина изключително зле, последва развод и кратко оттегляне от сцената.

Днес Черил е отново в идеална физическа и емоционална форма, а за това как го постига ще ви разкажем сега. В годините на сформирането на групата певицата има няколко излишни килограма върху себе си, но тази грешка бива бързо поправена. Днес фигурата си звездата дължи на няколко неща:

Сън: Имало е време, в което Черил е спяла по не повече от пет часа на денонощие, но след това се е чувствала твърде изморена през целия ден. Днес часовете, които прекарва в леглото, са значително повече – от 21:30 до 06:30. Още едно доказателство, че здравият сън помага за добрата форма.

Упражнения: Когато започне да прави своята тренировка, Черил си отделя по два часа. Тогава тя изключва телефона си и всеки друг контакт с останалия свят. Прави кардио на фона на силна музика. Основните упражнения, на които залага, са коремни преси и други упражнения за корем, които сами по себе си й помагат още в първата седмица да свали близо два килограма. Тя споделя, че по този начин най-добре се разтоварва от стреса в работата си и в личния си живот.

Танци: За Черил танците са най-ефективният начин за понижаване на теглото. Докато е част от Girls Aloud, й се случва да танцува и по осем часа на ден и това и помага да държи излишните килограми надалеч от себе си.1036166www.facebook.com

Хранене: В миналото Черил е закусвала в 11:00 сутринта и е вечеряла в 21:00 часа. След това е разбрала, че това е начин да трупа нежелани килограми и е сменила режима си.

Менюто й в момента е:

Закуска: омлет от две яйца

Обяд: пилешко месо и зеленчуци

Вечеря (задължително преди 18:00): морски храни със салата, печен картоф, кисело мляко или някакъв малък десерт.

Понякога си позволява малко вино, но никога по-твърд алкохол.1036168www.facebook.com

Може да се почерпите с тези безплатни идеи от Черил и да влезете дори в още по-добра форма от нея.  

За още тренировки и здравословни примери от звездите - https://www.facebook.com/FitWell.bg.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май